top of page

TORSNES KREPSEN

Til mine Norske følgerne! I mange år har alle artikler, videoer og intervjuer blitt gjort på engelsk. Jeg har tatt utdannelsen min i utlandet og dermed måtte tilpasse til et videre publikum for å nå mange. Nå har jeg startes opp en helt egen blogg som jeg skriver på Norsk! Her kan dere følge meg og lese om personlige historier og opplevelser, og lære av all min kunnskap innen helse og livsstil.


Jeg er tilbake i Norge med masse spennende prosjekter innen musikk og kultur, og jobber mye innenfor tankens kraft, meditasjon og mindfullness teknikker. Min låt NEW WORLD handler om å bygge en ny verden sammen der vi med forståelse for tanker og energi kan manifestere det livet vi ønsker og skape en verden på et høyere bevissthets nivå der vi sammen endrer hvordan vi behandler hverandre og løser konflikter. Det er en veldig spennende tid vi nå er inne i, der vi sakte med sikkert bryter ned systemer i samfunnet som ikke fungere og finner nye løsninger som er mer humanitære og tilpasset alle.


Jeg har startet opp nye prosjekter innen musikk og jobber for tiden med nytt materiale med norske og engelske tekster. Ny musikk blir sluppet i 2024!


Husk at du kan følge meg på alle sosiale medier der jeg deler daglige poster og storys! På denne plattformen kommer jeg til å fortsette med artikler på engelsk.


Takk for at du følger meg og lytter til min musikk, jeg er dypt takknemlig!


Sender deg god energi og kjærlighet


Xoxo


VickySoul
Comments


Recent posts
Search for tags
Follow me
  • Black Snapchat Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page